DAF XB New Generation

Truck Trading Group

DAF XB - DE TRUCK DIE IS GEBOUWD VOOR DE STAD

 

Maak kennis met ons nieuwe familielid: De Nieuwe Generatie DAF XB. Onze nieuwe, robuuste en veelzijdige truck. Of u nu een truck nodig heeft voor distributie in stedelijke gebieden, voor specifieke stedelijke toepassingen zoals een vuilniswagen of zelfs op een bouwplaats in de binnenstad, de nieuwe DAF XB is uw betrouwbare werkpartner. En als u op zoek bent naar een stille, emissievrije truck voor gebruik in de stad, dan zult u blij zijn met de

Ontdek de XB Electric
Truck Trading Group

Krachtige dieselprestaties

De nieuwe DAF XB is leverbaar met 4,5-liter 4-cilinder PACCAR PX-5 en 6,7-liter 6-cilinder PACCAR PX-7 motoren met vermogens van 124 kW (170 pk) tot 227 kW (310 pk). De zowel moderne als krachtige motoren leveren hun maximumkoppel bij lage motortoerentallen. Zo kan met een lager toerental worden gereden en wordt een brandstofzuinigheid bereikt die toonaangevend is in zijn klasse. De PACCAR PX-5 en PX-7 motoren zijn klaar voor de toepassing van HVO, waardoor de CO2-uitstoot met tot maar liefst 90% wordt verlaagd (‘well-to-wheel’).

 

PowerLine automatische versnellingsbakken

De DAF XB met PX-5 en PX-7 motoren wordt aangeboden in combinatie met een 8-traps, volautomatische PowerLine transmissie, die een optimale verdeling van de versnellingen en trappen biedt. Powershifting gaat zonder koppelonderbreking en garandeert een soepel schakelgedrag én een snelle gasrespons. Dat vertaalt zich in een uitstekend comfort en geweldige rijeigenschappen. Bovendien maakt de nieuwe transmissie dankzij urge-to-move een uitstekende manoeuvreerbaarheid bij lage snelheid mogelijk, door simpelweg het rempedaal te doseren.

Handgeschakelde transmissies met 6 en 9 versnellingen zijn ook leverbaar voor de DAF XB serie, waarnaast volautomatische Allison-versnellingsbakken kunnen worden besteld voor speciale toepassingen.

 

Website design & development by Logo Popkorn