Truck Trading Group

FULL CARE

Het ultieme pakket dat ervoor zorgt dat u zich op uw kerntaken kunt richten.

Met uitgebreid preventief onderhoud, vereiste reparaties aan het hele voertuig, wettelijk verplichte inspecties en ondersteuning bij pech. DAF MultiSupport Full Care omvat veel meer dan alleen reparatie en onderhoud. De service omvat oplossingen voor alle servicegerelateerde aspecten van uw truck, uiteenlopend van het vervangen van het oliefilter tot voertuig- en kostenbewaking.

Uw voertuig in de beste technische staat

Voorgeschreven onderhoud

 

DAF MultiSupport garandeert het hoogste serviceniveau voor uw voertuig. Uw voertuig wordt in optimale staat gehouden, met service conform DAF normen en gebruik van originele DAF onderdelen, waardoor het risico van pech en de daarmee samenhangende kosten van vertraging worden beperkt.

Geen dure verrassingen

 

Met een DAF MultiSupport contract weet u vooraf wat de kosten zijn en ontvangt u één maandelijkse factuur voor al het benodigde onderhoud en reparaties, wat minder administratie met zich meebrengt.

Reparaties aan het complete voertuig

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud van uw truck. Wij garanderen dat uw voertuig altijd in de beste technische staat verkeert. Met een DAF MultiSupport Full Care contract zijn alle noodzakelijke reparaties aan uw voertuig gedekt, waardoor u volledige financiële controle hebt en u zich kunt toeleggen op uw kernactiviteiten.

Hulp onderweg

 

Als zich een pechgeval of een andere onverwachte situatie voordoet, kunt u volledig vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS) en de DAF organisatie met vestigingen in heel Europa: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Uptime plus

 

DAF Trucks staat voor betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit en kwaliteit, maar onverwachte problemen met uw truck kunnen niet worden uitgesloten. Voor maximale gemoedsrust wanneer het gaat om mobiliteit is DAF MultiSupport Uptime Plus beschikbaar met DAF MultiSupport Flex en/of Full Care; deze uitbreiding van onze reparatie- en onderhoudscontracten stelt u in staat optimale voertuigprestaties te combineren met de meest uitgebreide mobiliteitsservice. Indien uw truck uitvalt tijdens het transport van goederen, biedt DAF International Truck Service (ITS) u onmiddellijk hulp. Uw melding wordt met de hoogste prioriteit in behandeling genomen.

Website design & development by Logo Popkorn