Truck Trading Group

XTRA CARE

DAF MultiSupport Xtra Care omvat uitgebreid preventief onderhoud, vereiste reparaties aan de aandrijflijn van het voertuig en ondersteuning bij pech. Voor een klein extra bedrag bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardig preventief onderhoud. DAF MultiSupport Xtra Care neemt dan ook alle financiële risico's over van defecten aan de aandrijflijn en ondersteuning bij pech. Gedurende maximaal 8 jaar bent u verzekerd van tijdig onderhoud, uitstekend uitgevoerde reparaties en een maximale inzetbaarheid van het voertuig.

Uw voertuig in de beste technische staat

Voorgeschreven onderhoud

 

DAF MultiSupport garandeert het hoogste serviceniveau voor uw voertuig. Uw voertuig wordt in optimale staat gehouden, met service conform DAF normen en gebruik van originele DAF onderdelen, waardoor het risico van pech en de daarmee samenhangende kosten van vertraging worden beperkt.

Geen dure verrassingen

 

Met een DAF MultiSupport contract weet u vooraf wat de kosten zijn en ontvangt u één maandelijkse factuur voor al het benodigde onderhoud en reparaties, wat minder administratie met zich meebrengt.

Optimale voertuigprestaties

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud van uw truck. Wij garanderen dat uw voertuig altijd in de beste technische staat verkeert.

Hulp onderweg

 

Als zich een pechgeval of een andere onverwachte situatie voordoet, kunt u volledig vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS) en de DAF organisatie met vestigingen in heel Europa: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Website design & development by Logo Popkorn